Taiteentuntemuksen kurssi työpajoissa opiskeleville

Taiteentuntemuksen kurssi on edellytys päättötodistuksen saamiselle.

Kurssi täydentää syventäviä opintoja ja se suoritetaan varsinaisten viikkotuntien ulkopuolella. Suoritettu kurssi edellyttää osallistumista neljään opintokertaan. Kursseja tarjotaan vuosittain sekä syys- että kevätlukukaudella, ja opintokertoja voi koota useamman lukuvuoden aikana.

Suoritukset kirjataan oppilasrekisteriin. Ohjelma uusiutuu vuosittain, mutta suosituimmat opintokerrat pidetään useamman kerran.

Taiteentuntemusluentojen aiheina ovat olleet kuvataiteeseen liittyvät ammatit. Puhujina ovat olleet mm. elokuvaohjaaja Mikko Remes, vaatesuunnittelija Noora Niinikoski, keraamikko Kirsi Kivivirta, kuvataiteilija Salla Tykkä, tekstiilitaiteilija Tanja Orsjoki, valokuvaaja Sandra Kantanen, arkkitehti Tuomas Siitonen, kuvanveistäjä Pekka Jylhä, kuvataiteilija Helena Hietanen, kuvataiteilija Jani Leinonen, valokuvaaja Susanna Majuri, taiteilija Anssi Kasitonni, muotoilija Anne Mustarastas, kuvataiteen tohtori Marjatta Oja, graafinen suunnittelija Aimo Katajamäki, vuoden nuori taiteilija 2015 Ville Andersson ja kuvataiteilija Anna Tuori.

Lisätietoa päättötöistä saat omalta opettajaltasi sekä päättötyökoordinaattorilta osoitteesta paattotyot (a) espoonkuvataidekoulu.fi

Ajankohtainen päättötyöntekijän kalenteri: http://www.espoonkuvataidekoulu.fi/paattotyot/paattotyo-tiedotteet