Oppilaaksi hakeminen

Kuvataidekouluun haetaan sähköisellä lomakkeella. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Uusien oppilaiden haku tapahtuu 18. - 30.4.2017  Hakeminen tapahtuu  Eepos-palvelun kautta. Huomioithan, että opetusryhmä perustetaan vain mikäli siihen on riittävästi hakijoita. Saatu paikka varmistetaan kevään aikana.
Lukukauden jo alettua sinulle saatetaan tarjota peruutuspaikkaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakea voi myös muulloin kuin huhtikuussa, silloin täytetään tyhjäksi jääneitä paikkoja ryhmissä tai otetaan oppilaita peruuttaneiden tilalle. Helmikuun lopun jälkeen ei ryhmiin oteta enää uusia oppilaita.

Ryhmän vaihtotoiveet, välivuosianomukset ja opintojen lopettamisilmoitukset tehdään aina toimistoon: toimisto (a) espoonkuvataidekoulu.fi, ei opettajalle.