Lukukausimaksut

Lukukausimaksut vuonna 2018

Varhaisiän kuvataidekasvatuksessa (5-6 v.) ja perusopinnoissa 7–10-vuotiailla lukukausimaksu on 230 € (2h/vko), 11-vuotiailla 242 € (3h/vko) sekä 12-vuotiailla työpajoihin valmentavassa opetuksessa 256 € (3h/vko).

Työpajaopetuksessa (3h/vko) lukukausimaksu on 276 €, video- ja grafiikan työpajassa (4h/vko) kuitenkin 330 €. Kuvataidekoulussa oppitunti on 45 minuuttia, joten esim. 3 oppitunnin opetuskerta kestää 2 h 15 min.

Lisätietoa maksukäytännöstä ja huojennusten hakemisesta Ilmoittautuvan oppilaan ohjeista

Lopettamisesta

Lopettamiskäytäntömme

Jos oppilas keskeyttää opintonsa lukuvuoden lopussa tai kesken lukuvuotta, siitä on ilmoitettava kirjallisesti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) koulun toimistoon. Vapautuvalle oppilaspaikalle voidaan sen jälkeen ottaa uusi oppilas.

Opintojen keskeyttämispäiväksi merkitään se päivä, jolloin ilmoitus saapuu koulun toimistoon. Kuvataidekoulupaikan voi peruuttaa maksutta laskun eräpäivään asti. Tämän jälkeen peruutettaessa voidaan hyvittää jälkimmäinen osa laskusta. Jos peruutus tapahtuu toisen erän eräpäivän jälkeen, ei jälkimmäistä erää hyvitetä.