Lukukausimaksut

Lukukausimaksut kevätlukukaudella 2016

Varhaisiän kuvataidekasvatuksessa (5-6 v.) ja perusopinnoissa 7–10-vuotiailla lukukausimaksu on 220 € (2h/vko), 11-vuotiailla 233 € (3h/vko) sekä 12-vuotiailla työpajoihin valmentavassa opetuksessa 246 € (3h/vko).

Työpajaopetuksessa (3h/vko) lukukausimaksu on 265 €, video-, tekstiili- ja grafiikan työpajassa (4h/vko) kuitenkin 316 €. Kuvataidekoulussa oppitunti on 45 minuuttia, joten esim. 3 oppitunnin opetuskerta kestää 2 h 15 min.

Lopettamisesta

Lopettamiskäytäntömme

Jos oppilas keskeyttää opintonsa lukuvuoden lopussa tai kesken lukuvuotta, siitä on ilmoitettava kirjallisesti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) koulun toimistoon. Vapautuvalle oppilaspaikalle voidaan sen jälkeen ottaa uusi oppilas.

Opintojen keskeyttämispäiväksi merkitään se päivä, jolloin ilmoitus saapuu koulun toimistoon. Kuvataidekoulupaikan voi peruuttaa maksutta 1.8. mennessä. Tämän jälkeen peruutettaessa voidaan hyvittää jälkimmäinen osa laskusta. 30.9. jälkeen peruutetuista oppilaspaikoista ei saa palautusta.