Lukukausimaksut

Lukukausimaksut syyslukukaudella 2017

Varhaisiän kuvataidekasvatuksessa (5-6 v.) ja perusopinnoissa 7–10-vuotiailla lukukausimaksu on 225 € (2h/vko), 11-vuotiailla 238 € (3h/vko) sekä 12-vuotiailla työpajoihin valmentavassa opetuksessa 251 € (3h/vko).

Työpajaopetuksessa (3h/vko) lukukausimaksu on 271 €, video-, tekstiili- ja grafiikan työpajassa (4h/vko) kuitenkin 324 €. Kuvataidekoulussa oppitunti on 45 minuuttia, joten esim. 3 oppitunnin opetuskerta kestää 2 h 15 min.

Lopettamisesta

Lopettamiskäytäntömme

Jos oppilas keskeyttää opintonsa lukuvuoden lopussa tai kesken lukuvuotta, siitä on ilmoitettava kirjallisesti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) koulun toimistoon. Vapautuvalle oppilaspaikalle voidaan sen jälkeen ottaa uusi oppilas.

Opintojen keskeyttämispäiväksi merkitään se päivä, jolloin ilmoitus saapuu koulun toimistoon. Kuvataidekoulupaikan voi peruuttaa maksutta 14.8. mennessä. Tämän jälkeen peruutettaessa voidaan hyvittää jälkimmäinen osa laskusta. 14.9. jälkeen peruutetuista oppilaspaikoista ei saa palautusta.