Lomakkeet

Opiskelevien oppilaiden jatkoilmoittautuminen sekä uusien oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Eepos-palvelun kautta: ektk.eepos.fi.

Lukukausimaksun huojennushakemus
Kun oppilas on hyväksytty kuvataidekoulun oppilaaksi, hän voi hakea lukukausimaksuun huojennusta. Huojennus haetaan lukukausittain, syyslukukauden hakemus on oltava jätetty toimistoon liitteineen 15.syyskuuta mennessä, kevätlukukauden hakemus on oltava perillä 31.1. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Tieto saadusta huojennuksesta tulee syyslukukaudella syyskuussa ja kevätlukukaudella helmikuussa.
 - lukukausimaksun_huojennus.pdf

Kuvien käyttökielto
Kuvataidekoulun opettajien kuvaamia oppilastöitä ja oppilaiden työskentelykuvia voidaan käyttää kuvataidekoulun omissa julkaisuissa ja verkkosivuilla. Jos haluat kieltää tämän, täytä alla oleva lomake ja toimita se kuvataidekoululle. Tai lähetä samansisältöinen sähköpostiviesti kuvataidekoulun toimistoon.

Vanhempien lupa Espoon kuvataidekoululle
Alle 7-vuotiaat oppilaat tuodaan ja haetaan tunnilta. Jos lapsi saa lähteä tunnilta itsenäisesti, täytä ja anna opettajalle sitä koskeva lupa.
Alle 12-vuotiaat oppilaat eivät voi lähteä kesken tunnin ilman lupaa. Jos oppilaan on lähdettävä kesken tunnin, täytä ja anna opettajallle sitä koskeva lupa.
 - vanhempien_lupa.pdf

Lomakkeet tulostetaan ja täytetään käsin. Jos lomake lähetetään postilla, käytetään PL-osoitetta. Hakemuksen voi myös lähettää skannattuna sähköpostin liitteenä tai tuoda WeeGeellä olevaan kuvataidekoulun postilaatikkoon WeeGeen aukioloaikoina (postihuone on aulan ja kuvataidekoulun tilojen välissä).

Espoon kuvataidekoulu, PL 6670, 02070 Espoon kaupunki