Perhekuvis

Perhekuviksessa tutustumme taiteen ja muotoilun maailmaan yhdessä leikkien ja tutkien. Käytämme myrkyttömiä taidemateriaaleja sekä turvallisia välineitä, joten kurssi soveltuu perheen pienimmille noin kaksivuotiaasta alkaen. Monipuoliset teemat ja tekniikat tekevät kurssista innostavan myös alakouluikäisille. Lapsen kanssa kurssille osallistuu tuttu aikuinen: oma vanhempi, isovanhempi tai muu tärkeä henkilö.

Espoon kuvataidekoulun täyttää 40 vuotta vuonna 2019. Keväällä 2019 vietetään kuviksen synttäreitä myös perhekuviksessa!

Perhekuvis Weegee-talossa, Tapiolassa (Ahertajantie 5) keväällä 2019:

• Ryhmä A sunnuntaisin 20.1. - 17.2., 5 krt. Talvilomaviikolla 8 ei ole opetusta.
  • Ryhmä B sunnuntaisin 10.3. - 7.4., 5 krt.

Hinta: 105 €/lapsi, alennus sisaruksesta - 10 %. Täytä jokaisesta lapsesta oma ilmoittautumislomake. Lapsen kanssa kurssille voi osallistua 1–2 aikuista.

Opettaja: kuvataiteilija, värikylpyohjaaja, TaM Maija Saarnio

Ilmoittautuminen: espoo.eepos.fi