Kuviskerhot kouluilla

Espoon kuvataidekoulun kuviskerhossa tutustumme monipuolisesti, hauskasti ja lapsilähtöisesti kuvataiteen eri ilmiöihin ja tekniikoihin kuvataideopettajan johdolla. Piirrämme ja maalaamme, muotoilemme savesta, rakennamme kolmiulotteisia maailmoja sekä kuvitamme ja animoimme omia tarinoita. Käytämme laadukkaita taiteilijatasoisia materiaaleja ja työvälineitä.

Opetuksen sisällöt kumpuavat lasten ja nuorten omista kiinnostuksen kohteista. Työskentelyssä painotamme oppimisen ja oivaltamisen iloa, kannustavaa ja reilua ilmapiiriä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Haluaisiko lapsesi mukaan kerhoon? Osassa kerhoista on vielä muutama oppilaspaikka vapaana, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ja kertoa kerhosta myös kavereille! Ilmoittautuminen ja ajankohtainen aikataulu: espoo.eepos.fi > kuviskerhot kouluilla 2018 - 2019 ja > kuvis - mediakerhot kouluilla, syksy 2018.

Kevätlukukaudella 2019 järjestämme kuviskerhoja Auroran, Laajalahden, Niittykummun, Saunalahden, Tuomarilan ja Ymmerstan kouluilla.

Kuvis - mediakerhoja järjestämme Päivänkehrän, Mainingin ja Kirkkojärven kouluilla. Kuvis - mediakerhojen toteuttamiseen olemme saaneet Espoon kaupungin kohdeavustuksen (Päivänkehrä, Maininki) sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön Kärkihankeavustuksen (Kirkkojärvi).