Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019 - 2020

alkaa 15.4. klo 8.00. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksessa: espoo.eepos.fi. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee vahvistus kaikkiin annettuihin sähköposteihin. Vahvistus ei kuitenkaan vielä tarkoita saatua oppilaspaikkaa, vaikka ryhmään näyttäisikin mahtuvan.  Opiskelevilla oppilailla on mahdollisuus vaihtaa ryhmää huhtikuun ajan. Uusien oppilaiden paikat vahvistetaan toukokuun alkupuolella ilmoittautumisajan päätyttyä. Silloin päätetään mitkä uudet ryhmät perustetaan. Ilmoittatumislomake avataan jälleen toukokuun puolivälissä ja ilmoittautua voi vapaille paikoille tai jonopaikoille täysiin ryhmiin.

Ennen ilmoittautumista lue "Ilmoittautuvan oppilaan ohjeet"

Voit tutustua ensi lukuvuoden ryhmiin alustavasta lukujärjestyksestä. Huomioi, että siihen saattaa tulla vielä muutoksia kun perustettavat ryhmät päätetään.

Huomaathan myös, että nettisivumme ovat uudistuneet. Uudet sivut löytyvät osoitteesta espoonkuvis.fi, nämä sivut poistuvat pian käytöstä.