Kevätlukukausi alkaa viikolla 2

Kevätlukukaudelle ei tarvita erillistä ilmoittautumista, vaan paikka ryhmässä säilyy automaattisesti. Jos oppilas haluaa lopettaa kuvataidekoulussa, tee peruutus sähköpostitse 7.1. mennessä. Samoin mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet tehdään joululoman aikana sähköpostitse - niitä käsitellään 7.1. alkavalla viikolla.

Opiskelevien oppilaiden laskut ovat lähteneet ensisijaisen huoltajan sähköpostiin 18.12.2018. Lähettäjänä on Isolta Verkkolaskupalvelu. Laskusta on maksettava vähintään puolet eräpäivään mennessä. Toiselle erälle maksuaikaa on kuukausi. Jos laskua ei löydy sähköpostista, tutki myös roskaposti. Voit pyytää kopiota laskusta sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), niitä lähetetään 7.1.

Uudet juuri ennen joulutaukoa otetut oppilaat saavat laskunsa tammikuun alkupuolella.