Syyslukukausi alkaa viikolla 34

Lauantairyhmät alkavat siis 25.8. ei vielä 18.8.

Laskut ovat lähteneet suurimmalle osalle oppilaita 6.8. Viikolla 32 sisäänotetut oppilaat saavat laskun viikolla 33. Laskut tulevat ensisijaisen huoltajan tai 18 vuotta täyttäneen oppilaan sähköpostiin, mikäli se on meillä tiedossa. Laskun eräpäivä on 20.8., johon asti myös opintojen peruutus on mahdollista ilman kuluja.

Lasku on mahdollista jakaa kahteen yhtäsuureen osaan, niin että ensimmäinen erä maksetaan eräpäivänä ja toinen erä kuukauden sisällä. Lukukausimaksuun on myös mahdollista hakea huojennusta. Myös tässä tapauksessa laskusta on maksettava puolet - mahdollista huojennusta myönnetään laskun toisesta puolikkaasta. Lue lisää huojennuksesta

Ryhmä- ja opettajatiedot on lähetetty keväällä Eepos-postituksesta tai kuvataidekoulun toimiston sähköpostiosoitteesta. Jos niissä on epäselvyyttä, ole yhteydessä toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)