Kevätlukukausi loppuu virallisesti 19.5.

Tällä viikolla päättyvät ainakin Eeva-Liisan, Lauran, Nina Ruokosen, Niina Thunebergin keskiviikon ryhmät, Sadun keskiviikon ryhmät, Johannan, Ruusun, Alisan (huom. poikkeava aika!), Aleksin ja Pirjon ryhmät Tapiolassa, Elissen keskiviikon ryhmät Olarissa, Sagan tiistain 7-8-vuotiaat sekä keskiviikon ryhmät Olarissa, Mintun keskiviikon sekä Niina Thunebergin tiistain ryhmät Leppävaarassa, Leena Rantasen ryhmät Kauklahdessa ja Kalajärven keskiviikon ryhmät.

Useilla ryhmillä on kuitenkin vielä opetusta myöhemminkin

21.5.: Niinan ryhmät Kauklahdessa, Mintun ryhmät Leppävaarassa, Leenan Pima Olarissa, Elissen maanantairyhmät Olarissa, Minna-Marin Ympäristö ja arkkitehtuuri, Tapiolan Ohjelmointi-työpaja. Videotyöpajalla on opetusta ainakin 21.5. Oppilailta puuttuu vielä yksi kerta - sen pitämisestä sovitaan 21.5.

22.5.: Niinan Tontunmäen ryhmä, Marjatan jaksoryhmä Tapiolassa, Arjan Opinmäen ryhmä, Elissen tiistairyhmät ja Sagan 5-7-vuotiaat Olarissa, Elisa Rovamon Pima Espoonlahdessa ja Kalajärven tiistairyhmät.

24.5.: Mintun Keramiikka, Niina Thunebergin ja Sagan torstairyhmät Olarissa, Nina Sarkiman työpajat ja Sadun torstairyhmät Tapiolassa ja Kalajärven torstairyhmät.

25.5.: Satun perjantairyhmät ja Nina Sarkiman työpaja Tapiolassa, Pekan jaksoryhmä Olarissa, Arjan ryhmä Storängenissä.

Muista ryhmistä ei tällä hetkellä ole toimistossa tietoa, ota yhteyttä omaan opettajaan.