Perusopetuksen ja varhaisiän opetuksen oppilaiden jatkoilmoittautuminen syksyn 2018 opetukseen 5.3. - 18.3.2018

Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksessa (espoo.eepos.fi) henkilökohtaisia tunnuksia käyttäen. Tunnukset on lähetty 5.3. ensisijaiseksi merkityn huoltajan sähköpostiin. 

Perusopetuksen ja varhaisiän oppilaiden jatkoilmoittautuminen koskee Espoon kuvataidekoulussa opiskelevia 2006-syntyneitä ja nuorempia oppilaita. Oppilaat valitsevat vain jatkavatko lukuvuonna 2018-2019 vai lopettavatko kevätlukukauden 2018 jälkeen. Lukujärjestys tehdään tulleiden ilmoittautumisten perusteella. Jos olet epävarma sopiiko ryhmän tuleva ajankohta syksyn aikatauluunne, mutta haluaisit oppilaan periaatteessa jatkavan kuvataidekoulussa, tee jatkoilmoittautuminen. Peruutus on maksutonta 20.8. asti.

19.3. ne oppilaat, jotka eivät ole ilmoittautuneet, kirjataan lopettaneiksi ja heidän paikkansa vapautetaan uusille oppilaille haettavaksi. Myös joitakin ryhmiä saatetaan yhdistää myöhästyneiden ilmoittautumisten vuoksi eikä myöhästyneille ole enää paikkaa omassa ryhmässä.

Päiväkotiyhteistyöryhmissä opiskelevien jatkoilmoittautuminen on samaan aikaan. Päiväkotiryhmissä opiskelevat valitsevat jatkavatko päiväkotiryhmässä, siirtyvätkö perusopetukseen vai lopettavatko.

Syksyn ryhmätieto tulee kevään aikana sähköpostitse. Ryhmänvaihtotoiveita voi ilmoittaa jatkoilmoittautumislomakkeessa tai kuvataidekoulun toimistoon ilmoittautumisajan jälkeen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen