Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018 - 2019 työpajoihin

Ilmoittautumisaika 5.2. - 18.2.2018. Työpajoihin voivat ilmoittautua työpajoissa jo opiskelevat sekä 12-vuotiaien jaksoissa opiskelevat. 11-12-vuotiaiden perusopetuksen ryhmissä oma opettaja kertoo, kuka voi ilmoittautua työpajaan. Ilmoittautumista varten oppilaat sekä heidän huoltajansa saavat henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiin 5.2.2018. Tunnukset lähetetään osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautuminen tehdään Eepoksessa (espoo.eepos.fi) 5.2. alkaen. Lukujärjestys tehdään vasta kun perusopetuksen jatkoilmoittautuminen on päättynyt maaliskuun lopulla. Sen jälkeen huhti-toukokuussa työpajojen oppilaat saavat tiedon saadusta työpajapaikasta. Mikäli oppilas haluaa vaihtaa saatua työpajaa, ottakaa yhteyttä kuvataidkeoulun toimistoon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Myös mahdollinen opintojen lopettaminen tehdään jatkoilmoittautumislomakkeella.

Tarkemmat ohjeet työpajavalinnasta

Kuvataidekoulun sähköinen uutiskirje lähetetään maanantaina 5.2. (lähetysosoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), siinä on myös kerrottu jatkoilmoittautumisen kulusta.