Vastaa kyselyihimme, jokaisessa kyselyssä palkintona yhdelle vastaajalle 300 € lahjakortti Temperaan

Haluamme tehdä Espoon kuvataidekoulusta entistä mukavamma paikan opiskella ja siksi kysymme erikseen huoltajilta (7-20-vuotiaiden oppilaiden ensisijaiseksi merkityltä huoltajalta) ja oppilailta (omat kyselyt 9-12-vuotiaille ja 13-20-vuotiaille). Kaikki kyselyt ovat lähteneet ensisijaisen huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Huoltajalla on aikaa oman kyselynsä vastaamiseen 12.12.2017 klo 8.00 asti. Arvonta suoritetaan 15.12. ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä.

Oppilaiden kyselyt ovat lähteneet 4.12. ja niiden vastausaikaa on pidennetty 18.12. iltaan asti. Voittaja arvotaan 20.12., voittajalle ilmoitetaan kevätlukukauden 2018 ensimmäisellä viikolla, jottei voittoilmoitus jää joulukiireiden jalkoihin. Vaikka kyselyt ovat lähteneet huoltajan sähköpostiosoitteeseen, on tarkoitus, että oppilas vastaa itse omaan kyselyynsä. Jos haluatte osallistua arvontaan, huoltaja voi kirjoittaa sähköpostiosoitteensa pyydettyyn kohtaan.