Espoon kuvataidekoulu etsii Apulaisrehtoria
Espoon kuvataidekoulu on yksityinen, kannatusyhdistyksen ylläpitämä ja valtionosuuden piirissä oleva Suomen suurin 1400 oppilaan kuvataiteen perusopetusoppilaitos. Koulussa annetaan laajan oppimäärän mukaista kuvataiteen ja käsityön taiteen perusopetusta design & teknologia painotuksella sekä muuta avointa maksullista visuaalista opetus- ja koulutustoimintaa, johon osallistuu vuosittain n. 6000 opiskelijaa. Opetuskielinä on suomi ja ruotsi. Menossa on 38. toimintavuosi. Espoon kuvataidekoulu on tunnettu toimivasta organisaatiosta, laadukkaasta jatkuvasti kehittyvästä monipuolisesta opetuksesta ja aktiivisesta näyttelytoiminnasta. Koulussa työskentelee noin 45 henkilöä. Päätoimipiste sijaitsee WeeGee-talossa Tapiolassa ajanmukaisissa toimitiloissa.
Opetustoimintaa on yhdessätoista muussa toimispisteessä ympäri Espoota.

Etsimme innovatiivista ja kehitysmyönteistä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Apulaisrehtori toimii rehtoria avustavana henkilönä sekä perusopetuksesta vastaavien opettajien esimiehenä. Koulussa toteutetaan tiimiorganisaatiota sekä kehitetään työpariopettajuutta.

Lue koko ilmoitus tästä linkistä