Tajua mut!

Espoon kuvataidekoulussa on otettu käyttöön 6.2.2015 Tajua Mut!-liputustoimintamalli lasten ja nuorten varhaisen tuen ilmaisemista varten. Toimintamallin avulla edistetään opiskelijan hyvää oppimista, psyykkistä ja fyysistä terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia. Koko opetushenkilöstö on koulutettu käyttämään järjestelmää. Olemme perustaneet myös Tajua Mut-työryhmän, joka toimii koulussa konsultoivana ryhmänä oppilaiden hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työryhmässä ovat rehtori Maritta Poijärvi, apulaisrehtori Hanna Koskimies ja päätoiminen opettaja Leena Rantanen. Ryhmä kokoontuu aina tarvittaessa. Yhteydenotot sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja rehtorin puh. (09) 81631819. Tajua mut! -toiminta koskee kaikkia 9-28 vuotiaita espoolaisia lapsia ja nuoria. Tajua mut! on avoimuutta, yhteistyötä ja vapaaehtoisuutta. Toiminta perustuu avoimuuteen ja välittämiseen. Kaikkeen kysytään lupa, asioita ei käsitellä selän takana. Toiminta on vapaaehtoista, aina on mahdollisuus kieltäytyä tarjotusta avusta. Tajua mut! toimintamalli ei korvaa jo olemassaolevia auttamistapoja, vaan tulee niiden rinnalle täydentämään palveluita.